zondag 26 juni 2016

Ode aan de Bloemen: zomerproject

Binnenkort is het weer twee maanden zomertijd! Omdat er wat meer oog mag zijn voor de bloemen, kwam Tine dit jaar op het idee om bloemtjes te zaaien. Elke bloem zal een naam krijgen en een tekst. Zo zullen haar bloemen in elk geval dit jaar opvallender en kleuriger bloeien (en misschien zorgt ze er dan ook wat beter voor...).

Maar ze komt deze zomer ook bij jouw bloemen op bezoek met een hoogstpersoonlijke ode!

Zo werkt het:

Stap 1: Neem je agenda. Nodig Tine uit in juli of augustus. Dat kan om op het even welk tijdstip.

Stap 2: Zoek een week daarvoor een bloem. Op je balkon, in je tuin, op je koer, op je vensterbank,... die voor jou een ode verdient, geef die eventueel een naam en maak een foto daarvan.

Stap 3: Nodig minstens 1 persoon uit.

Stap 4: Als het afgesproken tijdstip er is, fietst of wandelt (of reist)?Tine naar je toe in een bloemenjurk. Ze leest life bij de bloem haar ode voor. Daarna schenk je gasten een drankje naar jouw keuze (kan melk, water, koffie, chocomelk, wijn, thee, bier,... zijn) en klinken jullie op de bloem in kwestie.

Stap 5: Tine vertrekt, blijft hangen of leest nog enkele andere teksten voor. Volkomen jullie keuze!

Stap 6: De bloem zal vanaf dat moment nooit meer zomaar bloeien...


Tuinfeestje, een koerkermisje, een balkonfestijntje... Het hoeft niet grootschalig zijn om feestelijk te zijn. Verwen je bloemen met wat lieve en persoonlijke groeten! Klink eens samen op je bloemen! Wees lief voor wie naast je wil bloeien!


Dit project is geldig in de maanden juli en augustus. Het kost je niets als Tine te voet of met de fiets kan komen. Wil je een ode verder weg, vraagt ze wel graag de kosten van haar transport terug (tenzij ze daar toch al moest zijn).

Meer info: mail gerust.

Geen opmerkingen:

TINE ZIET (419): Geduld

Lentezon doet goed. Als ze er is tenminste. Vorige week liet ik zelfs even mijn blote benen uit. Al was dat natuurlijk veel te optimistisch....