zondag 7 juni 2020

Zomerproject 2020: Bubbelhanger



Ook dit jaar engageer ik mij voor een zomerproject. Misschien nu meer dan ooit, hebben we nood aan wat extra positiviteit deze zomer.

Al weken zitten we in onze bubbel! Ook al klonk dat woord oorspronkelijk best wel sprankelend en gezellig, het bezorgt velen van ons inmiddels een bijzonder slechte nasmaak eens we het uitgesproken hebben.

Heel juli en augustus vermom ik mij als 'bubbelganger'. Dan kom ik op veilige manier op bezoek in jullie bubbel. Bedoeling is dat jullie me een aangename ontdekking verklappen die jullie gedaan hebben gedurende deze periode. Een plekje in jullie woonplaats dat je nooit eerder gezien had, een fantastisch muzikaal nummer dat je een extra boost gaf, een nieuw onverwacht receptje,.... Ik vereeuwig die ontdekking met een tekst tot 'bubbelhanger' zodat die ook na de bubbeltijd kan blijven hangen.

Nodig je bubbel uit, laat ons je ontdekking zien/horen/proeven. Ik breng mijn 'bubbelhanger' ten gehore en we beklinken het samen eventueel met bubbels, als we die inmiddels nog niet helemaal zat zijn.

Mijn mailbox kan je hiernaast aanklikken.

Geen opmerkingen:

TINE ZIET (420): Belofte

 Sinds ik in een interview heb verklapt dat ik aan het roman werk, krijg ik af en toe eens de vraag of het nu al wat wordt. Ik moet dan eerl...